![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihj-J4IOtnynrvRtICm8kscLfV6uxvAeIZN0uBl0seTr-0VEgQ7apQv-TgsM18BcVgIbvoK9kcerTgco1O2qHTk43Cq6snOWdDRHo0CmX49Bd-z614HpiKejPiPrZyDERwzI7NLprxEmY/s320/TANDIR_icerik%5B1%5D.jpg)
Hazırlama süresi: 40 dakika
Pişirme süresi: 45 dakika
- 1 kuzu kol
- 60gr tereyağı
- 4-5 adet arpacık soğanı
- 1 defne yaprağı
- Tane karabiber, tuz
Terayağını eritip, kuzu kolu tavada önü arkalı hafif hafif kızartın ve tencereye aktarın. Soğanları, defne yaprağını ve tane karabiberleri serpiştirip üzerini 2 parmak geçecek kadar su ekleyin. Tuz ile tatlandırın. Kısık ateşte 3 saat ya da et iyice yumuşuncaya kadar pişirin. Pişen eti fırın kabına aktarın ve üzerini folyo ile örterek 200 derece fırında 30-35 dakika daha pişirin. Sıcak servis edin. Afiyet olsun...
0 yorum:
Yorum Gönder